kapat

29.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Altın kız Jones
Elde var iki. ABD'li Marion Jones, 21.84'lük derecesiyle Cathy Freeman'a nal toplattı. Uzun atlama, 4x100, 4x400'ü de alırsa 5 altınla tarihe geçecek

Sydney 2000 Olimpiyatları'nda bayanlar 100 metrenin altın madalyalı ismi ABD'li Marion Jones, 200 metrede de şampiyonluğa rahat ulaştı. Jones, 21.84'lük derecesiyle en yakın rakibi Bahamalı Pauline Davis Thopmson'a (22.27) 0.43 saniye fark attı. Sri Lankalı Susanthika Jayasinghe bronz alırken, Aborijin atlet Cathy Freeman 7. sırada kaldı.

Bugün uzun atlamada, son gün de 4x100 ve 4x400 metre bayrakta mücadele edecek olan Jones, "Sprintte beni kimse geçemez. Sadece uzun atlamada zorlanırım. Hedefim 5 olimpiyat altınını alıp tarihe geçmek" dedi.

Jones'un doping yapan gülleci eşi CJ Hunter ise "Marion mükemmel yarıştı ve bana bütün sıkıntılarımı unutturdu" yorumunda bulundu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır