|
|
Seferleri arttırın
Yetersiz
Kış sezonu geldi; İstanbul trafiği arapsaçına döndü. Her iki köprüde yoğunluk, cehennem azabı yaşatıyor. İstanbul için tek kurtuluş umudu deniz. Bunun için de Şehir Hatları'nın Harem-Sirkeci, Harem-Kabataş arabalı vapur seferlerinin arttırılması gerekiyor.
Uyumayın
İstanbullular, Şehir Hatları yetkililerini göreve çağırıyor. Ek seferlerle boğucu kış trafiğinin soluk almasına katkı sağlamalarını istiyor. Onlara sesleniyor: "Uyumayın; ek sefer koymakla kalmayın, yeni hatlar açmanın da yollarını arayın."
Belediye pil topluyor
Çöpe atmayın
Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Dairesi, çöpe atılan pillerin ayrı toplanması ve içerdikleri toksik maddelerin çevreye zarar vermesinin önlenmesi için kampanya başlattı. Kent, atık piller için özel olarak hazırlanmış toplama kutularıyla donatılacak.
|
Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|