kapat

26.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ve korktuğu başına geldi
Meltem Cumbul'un en büyük korkusu bir yakınını kaybetmekti... Genç yıldız önceki gece çok sevdiği annesi Güner Cumbul'u yitirdi

Yaklaşık 8 yıl önce ağabeyini kanserden kaybeden ünlü yıldız Meltem Cumbul, önceki gece de aynı hastalıktan annesini yitirdi. Ağabeyinin ölümünden sonra çok büyük acılar yaşadığını dile getiren sanatçı, bir röportajında en büyük korkusu sorulduğunda şunları söylemişti:

"En büyük korkum annemi, babamı, ablalarımı kaybetmek... Yeğenlerimi, eniştemleri kaybetmek. Ölüm korkusu var bende. Kendi adıma değil ama ailem adına ölümden çok korkuyorum. Çok üzülüyorum. Bazen geceleri aklıma geliyor, 'Ya bir şey olursa 'diye oturup hüngür hüngür ağlıyorum. Belki de bu 8 yıl önce yaşadığım bir olaydan dolayı. Çünkü ben abimi kanserden kaybettim. Onun ölümü bende çok büyük bir korku yarattı. İşte bu korku ile yaşıyorum. Ve sevdiklerime hiçbir şey olmasın istiyorum. Benim hayatımdaki en zayıf noktam bu. Herkes benim çok güçlü olduğumu sanır. Ama bilmezler ki içimde neler oluyor, ne fırtınalar esiyor... Açıkcası bunları göstermeyi de pek sevmiyorum."

GÖZLERİ KAN ÇANAĞI
İşte böyle diyordu genç yıldız. Ancak korktuğu başına geldi. Çok sevdiği annesine 4 ay önce kanser teşhisi kondu. Ve Meltem 4 ay boyunca kimselere korkusunu, zayıflığını belli etmedi. Üstüne üstlük bu zor dönemde bir Broadway müzikali için de çalışmalarını sürdürdü. Gece-gündüz Amerikan Hastanesi'nde annesinin başındaydı.

"Gözlerim yorgunluktan ve uykusuzluktan kanlandı" diyordu. 13 Ekim'de Mydanose Showland'da sergilenecek olan Smokey Joe's Cafe'deki rolüne hazırlanan Cumbul, dansları öğrenmek için kısa bir süre önce apar topar Londra'ya gitmiş ve sonra yine annesinin yanına koşmuştu. Güner Cumbul, kızının gösterisini izleyemeden yaşama veda etti... Anne Cumbul'un cenazesi bugün kılınacak öğle namazından sonra Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Gülşen YÜKSEL


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır