kapat

26.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Kahraman' polise tahliye yok
"Kahraman" polis olarak tanınan ancak adı tecavüz olayına karışan Murat Çakıcı mahkemede, "Zorlama yok. Kadın istediği için oldu" dedi

Kamuoyunda "Kahraman polis" olarak tanınan polis memuru Murat Çakıcı dün tecavüz suçlamasıyla hakim karşısına sanık olarak çıktı. İstanbul'daki Esenler Otogarı'nın önünde gösteri yapan yasadışı örgüt sempatizanlarını dağıtmaya çalışırken, ezilme tehlikesi geçiren 5 yaşındaki bir çocuk ile 1 Mayıs olaylarında, MHP binasına sığınan solcu bir genci camdan düşmekten kurtarınca adı "Kahraman polis"e çıkmıştı.

ÖNCE BENİ ÇAĞIRDI
15 yaşını bitiren bir genç kızın ırzına geçtiği ve polis sıfatını kullanarak para aldığı gerekçesiyle 15 yıldan az olmamak üzere ağır hapis istemiyle yargılanan tutuklu polis memuru Murat Çakıcı, iftiraya uğradığını söyledi. Mağdure Nesil Sezgi Yılmaz duruşmaya katılmadı.

Olay günü çalışmadığını söyleyen Murat Çakıcı olanları şöyle anlattı: O gece Regata'da bir barda içki içtim. Nesil Sezgi Yılmaz da biriyle içki içiyordu. Çıkarken 'Bizi takip et' dercesine işaret verdi. Ben de bir taksiye binerek takip ettim. Sirkeci'de Karacabey Oteli'nin önünde durdular. Yanındaki adam otele girdi. Ben de kadının yanına gidip, 'Birşey mi var' dedim. O da bana 'Hoşuma gittiniz gelmenizi istedim" dedi. O sırada yanındaki adam yani Şükrü Aydın geldi ve 'Ne soruyorsun, polis misin?' dedi. Polis olduğumu ve bayanın kendisiyle gitmek istemediğini söyledim.

TİŞÖRTÜNÜ ÇIKARDI
Nesil Sezgi onunla gitmedi. Evine bırakma teklifimi reddetti. Ben de karakola götürebileceğimi söyledim. Bunun üzerine kendisini arkadaşımın evine götürdüm. Bana Şükrü Aydın'la para karşılığı birlikte olduğunu söyledi.. Sonra tişörtünü çıkardı; benim de çıkarmamı istedi. Zorla bir ilişki olmadı. Hatta sabah kahvaltı yaptık. Şükrü Aydın'ın arabada unuttuğu kimliği de kendisine vererek götürmesini istedim."

"20 milyon lira taksi parasını benden aldı" diyerek Çakıcı'dan şikayetçi olan Şükrü Aydın şikayetini geri çekti. Duruşma, mağdurenin de dinlenmesi için ertelendi.

Türkan HİÇYILMAZ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır