Fatih de bunu bekliyordu
Sturm Graz yenilgisi ve İstanbulspor beraberliği ile sarsılan G.Saray'da, yönetim futbolculara sahip çıktı.
Basın Sözcüsü Ali Dürüst, "İstanbulspor'la berabere kaldık diye kimse bizden bir takım tedbirler almamızı beklemesin" dedi.
Dürüst, "Kazanmaya o kadar alıştık ki, artık yenilgilerimiz reyting oluyor. Alt tarafı bir maç berabere bitti. Oyunculara baskı yaparsanız, onları sahada kendi başlarında birşeyler yapmaya zorlarsınız, bu da disiplinin kaybolmasına neden olur. Ayrıca, baskı oyuncuların yaratıcılığını da engeller" diye konuştu.
Kredileri bitmez
G.Saraylı futbolcuların kredisinin sonsuz olduğunu ve 1-2 kötü sonucun bunu bitirmeyeceğini belirten Dürüst, "Geçen sezon Fatih Terim bile, futbolcularda bu tip bir düşüş beklediğini, hepsinin artık psikolojikman doyduğunu söylüyordu" ifadesini kullandı.
Dürüst, "G.Rangers maçında alınacak kötü bir sonuç da dünyanın sonu olmaz" dedi.
|