10 milyona takım elbise
Alan yok
CANLILIĞI BİTTİ
Ucuzluğun adresi olarak bilinen Sultanhamam eski günlerini arıyor... Müşteri sayısının hızla azalması bazı işyerlerinin siftah etmeden kepenk kapatmasına neden oluyor. 10 milyona takım elbise, 5 milyona gömlek, 7 milyona ceket, 9 milyona ayakkabı satılan Sultanhamam'da indirimli fiyatlar da canlılık yaratmıyor.
Esnaf dert yanıyor
Dükkanımızda yıllar önce 18 kişi çalışırdı. İş olmaması nedeniyle şimdi sadece 2 personelim var. Saat 15.00'te siftah edebildim. Buranın artık fazla ömrü kalmadı.
Okullar açılmadan önce ümitliydik. Ancak hiç de umduğumuz gibi olmadı. 3-4 yıl öncesini bile mumla arıyoruz. Çek ve senetlerimizi ödeyemiyoruz. Zor durumdayız.
Sattığımız ürünü aynı fiyatla vitrine koyamıyoruz. Geçmişteki canlı günleri çok arıyoruz. Sürekli zarar ediyoruz. Sultanhamam ne yazık ki artık eski Sultanhamam değil.
RAMAZAN YAZGAN
|