kapat

25.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Rahat müdür
O kadar rahat ki; bir sınıfta 136 öğrenci okuyor o 480 yeni kayıt müracaatı alıyor. Tahsin Banguoğlu İlköğretim Okulu'ndaki görüntü Balıbey'i öfkelendirdi

HAYRETE DÜŞTÜ
Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey, İkitelli'deki Tahsin Banguoğlu İlköğretim Okulu'nda bir sınıfta 136 öğrencinin öğrenim gördüğünü öğrenir öğrenmez Küçükçekmece Kaymakamı Yüksel Ayhan'la birlikte baskın gibi şok bir denetleme yaptı. Gördüğü manzara karşısında şaşkınlık yaşayan Balıbey, Okul Müdürü Cemal Çınar'ın "480 yeni kayıt için de müracaat aldık" demesiyle iyice öfkelendi.

ÇARPIKLIK BİTECEK
KONFERANS salonunun sınıflara dönüştürülmesini isteyen Balıbey, Müdür Çınar'dan "Masa ve sıramız yok" yanıtını alınca; "İhtiyacınız olan masa ve sandalyeler hemen gönderilecek" dedi ve ekledi: "3 gün sonra gelip yine denetleme yapacağım. Ve bu salonun sınıflara dönüştürülmüş olduğunu göreceğim. Bir sınıfta 136 çocuğun öğrenim görmesi son bulacak."

İlginç diyalog
Milli Eğitim Müdürü: Bir sınıfta 136 öğrenci okur mu? Sıkıntı yaşayacağını düşünmediniz mi?

Okul Müdürü: Bölgede başka okul yok. Bütün veliler çocuklarını okulumuza getiriyor. Muhtarlıktan 480 yeni öğrencinin kaydı için müracaat aldık. Aileler aksi takdirde çocuklarını hiç okutmayacaklarını söylüyor.

Milli Eğitim Müdürü: Senin okula yeni nakil alacak halin mi var? Zaten çocuklar bir sırada dörderli oturuyor.

RAMAZAN YAZGAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır