kapat

24.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Divan fiyaskosu
Sosyal tesislerin yenilenmesi ile ilgili olarak olağanüstü toplanan Divan Kurulu'nda, yönetim kurulu zaten yetkisi dahilinde olan teklif alma ve ihale açma için izin istedi

F.Bahçe Yönetimi'nin, Kalamış'taki sosyal tesislerin yenilenmesi ile ilgili olağanüstü toplantıya çağırdığı Divan Kurulu fiyaskoyla sonuçlandı. Yönetim kurulunun hiçbir hazırlık ve teklif almadan, sadece tesisin yapımı ile ilgili onay istemesine yönelik toplantıda 'yap-işlet-devret' modeli tartışıldı.

'Şartları bilmeliyiz'
Kadıköy Grubu lideri Kazım Bayülken, bu projeye karşı çıkmanın delilik olduğunu belirtirken, "Ancak şartlar bilinmeden verilecek yetkiler de sorun yaratır. Daha önce bu tesislerde yine yap-işlet-devret modeli uygulandı. Ama kulübü işleten parayı kazandı. Bu tesislerin yeniden karanlık düşüncelerle kullanılmasına 'evet' diyemeyiz" dedi.

'Kulübün iyiliği için'
Başkan Yıldırım ise "Karanlık düşünceler yorumu bizi üzdü. Biz hep kulübün iyiliğini düşündük. Tesislerin bu halinden memnunsanız yapmayız. Yap-işlet-devret modelini savunmuyorum. Seçenekler içinde o da var. Biz alternatifleri getirir onayınıza sunarız" dedi. Toplantıda teklif almanın yönetimin yetkisinde olduğu, onaya gerek olmadığı kararlaştırılırken, Bayülken'in 'masraflar bütçeden karşılansın' önergesi reddedildi.

GÜRCAN BİLGİÇ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır