kapat

24.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Çankaya çıplağı artık assolist!
Çankaya Köşkü'nün önünde soyununca bir anda şöhreti yakalayan Gonca Uyanık, önceki gece Beyaz İnci Gazinosu'nda ilk assolistlik sınavını verdi

Bir kış günü gözünü karartıp Çankaya Köşkü'nün önünde soyunan ve katıldığı televizyon programlarında eşiyle yaşadığı sorunları tartışıp, Türk halkını ikiye bölen Gonca Uyanık, nam-ı diğer Çankaya çıplağı, yakaladığı bu şöhretin ardından dolandırıcılık suçundan hakim karşısına çıkmıştı. Sonra da diğer tüm hızlı şöhretler gibi kendini sahnede buldu. Ankara'da Seda Sayan'ın alt kadrosunda şarkı söylüyordu.

Gonca Uyanık, önceki gece Yenikapı Beyaz İnci Gazinosu'nda assolist olarak sahneye çıktı. Daha önce Muazzez Ersoy, Kibariye, Devran Çağlar, Ceylan, Hilal Özdemir, Bülent Sertaç gibi ünlülerin sahneye çıktığı gazinoda Uyanık'ın 1 saatlik programını izlemek isteyenler, kişi başı 20 milyon lira ödüyor. İşin ilginç yanı, bir dönem şov ve rol yapmakla suçlanan Uyanık, değme sanatçılara taş çıkartırcasına gazinoyu sevenleriyle dolduruyor.

AĞA BÜYÜLENDİ
Öyle ki onu izlemeye gelen Güneydoğu'nun en büyük aşiretlerinden Dilanlar'ın İsmail Ağası yerel kıyafetleriyle kendini sahneye attı, dans etti, şarkı söyledi. Gecenin sonunda Dilan Ağası'nın bahşişlerle birlikte 500 milyon liranın üzerinde harcama yaptığını duyunca Gonca'nın nelere kadir olabileceği hakkında da fikir sahibi olduk.

Dekolte kıyafetiyle erkeklerin büyük beğenisini toplayan Gonca'nın görünmesiyle gazinoda şampanyalar ard arda patladı. Gonca'yı "medyatik" olduğu için tercih eden gazino patronu Cevat Düzgün'ün sanırız en mutlu olduğu an bu andı. Kuliste, 'Sahnem iddialıdır' diyen Gonca haklı çıktı. Gonca Uyanık güzelliğini çekinmeden sergiledi, dinleyenleriyle iyi iletişim kurdu.

Alper URUŞ-Mert İNAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır