kapat

24.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
BİMAŞ'ın gecesine yıldız yağdı
Üç TV kanalının ortak kuruluşu BİMAŞ'ın, yeni yayın dönemi nedeniyle düzenlediği gecede, Türkiye'nin ünlü yıldızları buluştu

Türkiye'nin üç büyük televizyon kanalı; atv, Kanal D ve Show TV'nin ortağı olduğu BİMAŞ (Birleşik Medya Pazarlama Anonim Şirketi) yeni yayın dönemine Swiss Hotel'de düzenlenen görkemli bir gece ile "Merhaba" dedi. Geceye, reklam sektörünün ve televizyon dünyasının seçkin isimleri katıldı.

EN DOĞRU EKRANLAR
BİMAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Gökçek, yaptığı kısa konuşmada; atv, Kanal D ve Show TV'nin zengin program yapısı, ilkeli ve kaliteli yayın politikalarıyla, reklamverenler açısından en doğru ekranlar olduğunu söyledi. Gecede, atv Yönetim Kurulu Başkanı Önay Bilgin, atv Başkanı Türker İnanoğlu, atv Genel Müdürü Fatih Edipoğlu, atv Genel Yayın Koordinatörü Zühtü Sezer, Kanal D Genel Yayın Müdürü Faruk Bayhan, Show TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Saygı ve Kanal 6 Genel Yayın Yönetmeni Serpil Akıllıoğlu da hazır bulundu.

TV YILDIZLARI RENK KATTI
Öte yandan, BİMAŞ'ın gecesine adeta yıldız yağdı. Kerem Alışık, Çağla Şikel, Yıldız Asyalı, Meltem Ören, Hamdi Alkan, Canan Hoşgör, Melda Gür, Cem Davran, Kenan Işık, Tuğba Özay, Yaşar Alptekin, Doğa Rutkay, Volkan Severcan, Funda Barın, Vatan Şaşmaz, Melike Öcalan, Özlem Savaş, Esin Maraşlıoğlu, Dursun Ali Sarıoğlu ve Kayhan Yıldızoğlu gibi ünlü sanatçıların katıldığı gecede sahne alan Mando ile Sertap Erener şarkılarıyla konukları coşturdu.

Esin ÖVET-Bülent İPEK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır