kapat

24.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Barındırmayız
İÇİŞLERİ Bakanı Sadettin Tantan, "yol kesip para almak" ve "bir genç kızı zorla alıkoymak" suçundan tutuklanan Çevik Kuvvet Müdürlüğü'nde görevli Murat Çakıcı'nın Emniyet Genel Müdürlüğü ile ilişiğinin kesildiğini belirterek "Böylelerini aramızda barındırmayız. O kişi bizim için bitmiştir" dedi.

KAHRAMANIN SONU
Tantan, Türk polisinin büyük bir özveriyle canı pahasına çalıştığını belirterek Türk halkının can güvenliğini, namusunu ve malını korumak için gece-gündüz görev yaptığını söyledi. Emniyet Teşkilatı'nın devletin ve milletin bölünmez bütünlüğünü yıkmaya yönelik her türlü ideolojik akıma ve örgütlere yönelik çalışmalarının devam ettiğini belirten Tantan, aynı zamanda teşkilat içinde oluşan birtakım aksaklıkların da giderilmeye çalışıldığını söyledi.

İstanbul Zeytinburnu'nda bir hafta önce "yol kesip para almak" ve "Nesil Yılmaz adlı genç kızı zorla alıkoymak" suçundan tutuklanan bir dönemin "Kahraman polis"i Murat Çakıcı'nın meslekten ihraç edilmesi Kuvvet Şube Müdürlüğü ile ilişiğinin kesilmesi aşamasında olduğunu ifade eden Sadettin Tantan, "Böyle kişileri aramızda barındırmayız. Bu kişi bizim için bitmiştir" dedi. Türk Emniyet Teşkilatı'na yakışmayan ve yaptığı yanlış hareket nedeniyle kurumun itibarını zedeleyen polis memurları ile ilgili olarak gereken her türlü çalışmanın yapıldığını kaydeden Tantan "Emniyet Genel Müdürlüğü içinde bu kişilere yer yoktur" diye konuştu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır