kapat

13.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Troy
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Antik English
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Baliç'i dövdüler
Siirt maçının kahramanı Hırvat yıldız, "Baliç'e tekme yağdı. Onda biri başka futbolcuya gelse sedyeyle çıkardı. O büyük bir yetenek. Birlikte oynamaktan keyif alacağım" dedi

Siirt maçının kahramanı Hırvat yıldız, "Baliç'e tekme yağdı. Onda biri başka futbolcuya gelse sedyeyle çıkardı. O büyük bir yetenek. Birlikte oynamaktan keyif alacağım" dedi

F.Bahçe'de şu ana kadar bekleneni veremeyen ve eleştiriler alan Baliç'e, takım arkadaşı Rapajc'den destek geldi. Boşnak yıldızın rakibi olarak gösterilen Rapajc, "Onunla birlikte oynamak çok keyifli olacak. Çünkü, Baliç çok büyük bir futbolcu. Maçlarda tekme yağıyor ama mücadeleye devam ediyor. Yıldızları korumaları gereken hakemler bunu sadece seyrediyor. Siirt maçında da 1. dakikadan itibaren onu resmen dövdüler. Baliç'e atılan tekmelerin onda biri başka futbolcuya gelse sahayı sedyeyle terkederdi" dedi.

Kıran kırana idman
Sakatlığının daha yeni düzeldiğini belirten Hırvat yıldız, "Şu anda %0 kapasite ile oynuyorum. Sol ayağımı kullanmıyorum. Zaman geçtikçe daha iyi olacağım. Çok kaliteli yıldızlarla birlikteyim. Gol atmam, sadece takımım kazandığı için önemli. Yoksa bu ne ilk, ne de son golüm olacak" diye konuştu. F.Bahçe'de çok mutlu olduğunu da ifade eden Rapajc, "Her istediğimiz yapılıyor. Güzel bir evde oturuyorum. İstemeden araba verdiler" dedi. Bu arada dünkü idman çok sert geçti. Yusuf, Mustafa Doğan, Ogün ve Abdullah hafif bir sakatlık geçirdi.

GÜRCAN BİLGİÇ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır