kapat

10.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Troy
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
banner
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
atv Haber hayatın içinden yayın yapacak
atv Haber, yarın İstanbul'un kalbinden yayına geçiyor. "Çok amaçlı" yeni stüdyosuyla atv Haber "hayatın içinden" yayın yapacak

Sağlığına tamamen kavuşan Ali Kırca yeni yayın dönemi için yarın 19.00'da ekranda olacak. Sürpriz konuklarla atv Haber yine çok konuşulacak

Yarından başlayarak atv Haber Merkezi, sekizinci yıla yeni merkezinde, yeniliklerle giriyor. atv Haber Dairesi Başkanı Ali Kırca da, yeniden ekranlara dönüyor. atv Haber Merkezi artık, Amerika'nın ünlü televizyonları gibi tam anlamıyla "Hayatın içinden" yayın yapacak. Hem atv Haber kentin kalbinde "üslenecek", hem de mimar Mehmet Konuralp'in özel tasarımıyla, Teşvikiye Caddesi'nden geçenler atv Haber Merkezi'nin çalışması ve yayınına tanık olabilecek.

Ali Kırca, bu yeni merkezdeki yeni yayın dönemine, bir dizi sürprizle başlayacak. Haberin sunuluşundaki yeniliklerden, ilk kez TV ekranlarında canlı yayın konuğu olarak görülecek sürpriz ünlülerle, atv Haber yine çok konuşulacak.

21. yüzyıl teknolojisiyle zenginleştirilen yeni haber merkezinin bir başka özelliği de çok amaçlı tasarımı. Özel bir dizayn ile Haber Merkezi'nde iki haber stüdyosu aynı anda devrede olabilecek.

Artık sağlığına tamamen kavuşan Ali Kırca yeni yayın dönemi için yeni saatle yarın akşam saat 19.00'da ekranda olacak. Ali Kırca sekizinci yıla giren atv Haber için kısa ama net konuşuyor:

"atv Haber güvenilir, etkili ve ilkeli haberciliği ile tam 7 yılı geride bıraktı. 'Reyting adına estirilen fırtınalardan sonra' bu özelliğinden hiç taviz vermedi. Sekizinci yılda da vermeyecek. atv Haber artık bir ekol oldu ve 7 yıl boyunca Türk televizyonculuğuna çok değerli isimler kazandırdı. O kadar ki, dört televizyon kanalı NTV, CNN Türk, Kanal 6 ve İnter Star neredeyse atv Haber'in medyaya armağan ettiği kadrolarla kuruldu.

Ekrandan zorunlu olarak ayrı kaldığım sürece şunu gördüm. Mektupla, internet kanalıyla mesajlarını ileten her kesimden insan, 'Haber denince atv, atv denince haberin akla geldiğini söylediler. Yeni yayın döneminde ekrana, işte bu sorumluluğun bilinciyle dönüyorum. atv Haber sekizinci yılda da, güçlü kadrosu, eski ama 'eskimeyen' tavrı ve yenilikleriyle ekranda olacak."


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır