|
|
Kestirme!
Ulus'tan Ortaköy'e inmek için ecel teri dökülmeyecek. By-pass edilen yeni arter trafiğe soluk aldıracak; ulaşımı seri ve rahat hale getirecek Yeni yol Ulus Parkı'ndan başlayıp Dereboyu'na kadar inecek. Çevre halkının bayram sevinciyle karşıladığı inşaat 1 ay içerisinde tamamlanacak
SÖZ VERDİ; TUTUYOR
Beşiktaş Belediye Başkanı Yusuf Namoğlu 2750 metrelik yeni yol yapımı için söz vermişti. Projenin ilk ayağı olan 700 metrelik Ulus-Ortaköy bağlantısının inşaatına törenle ilk kazma vuruldu.
İŞTE GÜZERGAH
Yeni arter Ulus Parkı'ndan başlayacak. Okul, Ambarlıdere içi ve Leylak Sokak'tan geçerek Ortaköy Dereboyu Caddesi'ne bağlanacak. Yeni arter Ekim ayı sonunda hizmete girecek.
|
Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|