|
|
Altına bir-ki
15 Eylül-1 Ekim arasında Olimpiyatlar'da halter, boks, güreş ve okçulukta altın madalya kovalayacak sporcularımız, son yıllardaki en başarılı ekip olmanın peşinde
Türkiye'yi Sydney Olimpiyatları'nda temsil edecek kafile bugün Avustralya'ya uçuyor. Geçmiş yıllara oranla çok daha fazla madalya beklentimiz olan 2000 Olimpiyat Oyunları'nda sporcularımızdan büyük başarı hedefliyoruz.
Kafilenin en çok madalya beklenen ekipleri halter ve güreş. Ancak son yıllarda yaptıkları atılımlarla boksörlerimiz ve okçularımız da Avustralya'dan madalya getirme konusunda iddialılar. Yıllardır ilk turların ötesini göremediğimiz yüzmede Derya Büyükuncu ile en azından finale ulaşarak teselli bulmak istiyoruz.
TAYFUN BAYINDIR
|
Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|