kapat

31.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Motivasyon
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Metro şenliği
16 Eylül'de yer yerinden oynayacak

ULAŞIMDA ÇAĞA MERHABA
İstanbul ulaşımının çağdaşlıkla buluşmasında en önemli kilometre taşını oluşturan Metro'nun Taksim-4. Levent Hattı, 16 Eylül'de büyük şenliğe dönüşecek törenle açılıyor. Tören Taksim Alanı'ndaki istasyonda başlayacak. Kurdeleyi, saat 15.30'da Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer kesecek.

ÜNLÜLER RESMİ GEÇİDİ
Taksim'deki törende projede emeği geçen Büyükşehir eski belediye başkanları Nurettin Sözen ve Tayyip Erdoğan'a birer şükran plaketi sunulacak. Törenden sonra metro, seçkin konuklarını alarak hareket edecek; Levent İstasyonu'na gelecek. Aynı anda, Türkiye'nin en ünlü sanatçılarının katılacağı rengarenk şölen de start alacak.

OLAĞÜNÜSTÜ SAATLER
Taksim'deki konserde İbrahim Tatlıses, Mustafa Sandal, Mazhar-Fuat-Özkan ve Beyaz gibi isimler platforma çıkacak. 4. Levent İstasyonu, Kent Orkestrası'nın konseriyle renklenecek. Gayrettepe'de Cem Karaca, Kurtalan Ekspresi Orkestrası eşliğinde "İstanbul'u Dinliyorum" şiirini okuyacak.

FRANSA'DAN KONUKLAR
Şişli'de İbrahim Sadri; Yahya Kemal'den, Osmanbey'de Kenan Işık; Cahit Sıtkı'dan şiirler sunacak. Tüm istasyonlarda İstanbul şarkıları seslendirilecek. Tüm masrafı yapımcı firmalar tarafından karşılanacak şölene Fransa Cumhurbaşkanı Jacques Chirac, sinemanın dev isimleri Alain Delon, Catherine Deneuve ve Gerard Depardieu'nün de katılması bekleniyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır