kapat

29.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ben bu yola baş koydum
"15 yıldır hiç kovulmadım. F.Bahçe'de rakiplerimin sadece sahada olmadığını biliyorum. Transfer olsa da olur, olmasa da... Bu yola baş koydum. Sezonu düşünülen yerde bitireceğiz."

Zorluklar aşılacak
G.Birliği yenilgisinden sonra ağır eleştiriler alan F.Bahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, patladı. Tecrübeli hoca, "Ben 15 yıldır çalıştığım hiçbir yerden kovulmadım. İşimi hissederek yaparım. F.Bahçe'de çalışmanın zorluğunu, rakiplerimin sadece sahada olmadığını biliyorum. Yeni bir takım kuruldu. Zorlukları aşmak için analizler yapıyorum. Zorlukları aşacağız. Sezon içinde nasıl bir takım olduğumuz görülecek" dedi.

Yabancılara süre verin
Takımdaki 5 yabancının yeni olduğunu belirten teknik direktör Denizli, "Bunların sıkıntılar yaşaması doğal. Takıma tam olarak uyum sağlayabilmeleri için zaman gerekli. Baliç de henüz bu sorunları yaşıyor. Kondisyon konusunda ise kimse benim hakkımda konuşamaz. Ama camia aydınlansın diye söylüyorum; ligin başında kondisyonu en üst seviyeye çıkarmak zararlı olabilirdi. Biz her maç yüzde 3, yüzde 5 gibi eklemeler yapıyoruz. Kısa süre içinde F.Bahçe, F.Bahçe gibi oynayacak" ifadesini kullandı.

Yıldırım: Transfer yaparız
Alpay ve Oktay'ın gidişlerinin kendisi için sürpriz olduğunu da belirten F.Bahçe'nin hocası, "Ama ben bu kayıpların arkasına sığınmıyorum. Gerekli takviyeler olmadı ama biz transfer yapılsa da yapılmasa da ligi düşündüğümüz yerde, yani zirvede bitereceğiz. Ben bu yola baş koydum. Puan kayıpları olacak. Biz ilk yarı için 10-12 kayıp ön gördük" diye konuştu. Bu arada başkan Aziz Yıldırım, "İhtiyaç duyulursa transfer yaparız" dedi. Başkan ile Denizli bugün biraraya gelip transferi konuşacak.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır