kapat

29.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Bu panik niye?

G.Birliği yenilgisi Fenerbahçe'yi karıştırdı. NİYE? Durun bakalım, daha ligin başındayız. Bir yenilgi dünyanın sonu da değil, başı da... Bu uzun maratonda her türlü sonuç alınabilir.

Bizler yazar çizer takımı olarak eleştiriler yaparız. Gördüğümüz yanlışları söyleriz. Hatalar düzelsin diye. Ligin ilk üç haftasındaki Fenerbahçe panoramasına bakalım, 4-0 kazanılan Kocaelispor karşılaşması sonrasında öve öve bitiremediğimiz, yere göğe sığdıramadığımız F.Bahçe, İstanbulspor maçını kazanmasına rağmen eleştirilerimize takılan takım olmuştu. NİYE?

İşler kötü giderken, puan kayıpları çok olurken, yol gösteren bir stadyum dolusu insan bulabilirsiniz. Bizim, kazanırken eleştirmekten amacımız, işlerin iyi gittiği zamanki gibi aklıselim düşünüp, doğruyu bulmak içindi.

Biz görevimizi yaptık
Kazanan Fenerbahçe'yi İstanbulspor maçından sonra eleştirdik ya, sevenimiz de sevmeyenimiz de bize karşı gelmeye başladı. Gerekçeleri de yeni bir takımla yola çıkan Fenerbahçe'yi ilk iki maçta kazanmasına rağmen eleştirmemizdi.

Gençlerbirliği maçının skoru Fener'in kulağını gerektiği kadar çekmiş olmalı.

Geleceğin başarılı F.Bahçe'sini oluşturmanın yolu, bence şu andaki eksikleri ortaya koymaktan geçiyor. Ben ve benim gibi düşünenler de bu yüzden bunu yaptık.

Buraya kadar haklıya haksıza, doğruya yanlışa bakmıyorum. Sadece ve sadece Mustafa Denizli hocaya ve futbolculara 'paniklemeyin' önerisinde bulunuyorum.

Mustafa, takımın tek sorumlusu ve de patronu. Elbette lig süreci içinde bir-iki maç kaybedilebilir.

Yıldırım herşeyi yaptı
Şöyle geriye dönüp bakalım Fenerbahçe geçen sene neredeyse tüm derbileri kazandı ama zirvedeki Galatasaray'ın arkasından nal topladı.

Bu sene Fenerbahçe daha lig başındaki bu yenilgiyle panikleme yerine gerekli önlemleri almak zorunda.

Aziz Yıldırım başkanın yapabileceği herşey Fenerbahçe için şimdilerde dört dörtlük gözüküyor. Tesisleşmeye tabii ki söylenecek bir tek sözcüğümüz olamaz. Fenerbahçe'nin başındaki teknik patronun her istediği yerine getirildi. "Alınması gereken futbolcuları transfer ederiz" mesajı da veriyor.

NİYE?
Bir tek niyesi var.

O da şampiyonluk.

O zaman bu kadar erken panik yapmaya ne gerek var?

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır