kapat

29.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Masal anlatmayın

Sezon başından bu yana Beşiktaş yönetimine ve Scala'ya toz kondurmadık. Bu süre içerisinde onlardan sadece ve sadece altıncı yabancı haklarını kullanmalarını istedik.

Sen söyle, sen işit. Yönetim ve Scala sanki taş duvar. Bana kimse masal anlatmasın. Hangi teknik direktör kadrosunun daha da güçlenmesini istemez? O zaman demek ki, yönetim para harcamak istemiyor veya parası yok. Scala da bunu biliyor ve yönetimi kurtarmak için sahte demeçler veriyor. Bunun başka açıklaması yok.

Bu yönetim, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final iddiasıyla göreve geldi. Transferde en iyi oyuncuları alacağını ve mükemmel bir kadro oluşturacağını söyledi. 5+1'in çıkması için federasyona baskı yaptı ve karar 1 ay önce çıktı.

Peki, bunca zamandır neredesiniz? Birkaç gün içinde bu işi bitiremezseniz hakkınızı da kaybedeceksiniz.

İsterseniz uzaydan alın
Görünen köy kılavuz istemez. Beşiktaş'ın dört dörtlük bir kadrosu yok. Süper bir yabancı ve hatta Scala, Khlestov'da yanılmışsa bu oyuncunun yerine de bir başka yabancı transfer etmek şart.

Bu arada hemen belirteyim, öyle 3-5 milyon dolarlık oyuncularla bu iş olmaz. İyi mal almak istiyorsan, elini cebine atacak ve 8-10 milyon doları gözden çıkartacaksın. İşte yönetimin el frenini çekmesinin nedeni de bence bu.

"Efendim, Avrupa'daki kaliteli oyuncuların çoğu kupa maçlarında oynamış. Onlardan zaten yararlanamazlarmış". O zaman gidin, Brezilya'dan alın, Arjantin'den alın, Afrika'dan alın, uzaydan alın, nereden alırsanız alın. Bu sizin işiniz. Ayrıca bugüne dek neden yan gelip yattınız?

Yönetimin iyi işler yaptığını görüyoruz, biliyoruz. Bunu durmadan da vurguluyoruz. Ancak altıncı yabancı konusunda başkan Serdar Bilgili ve arkadaşları sınıfta kalmak üzere.

Bu vurdumduymazlığın veya yetersizliğin faturası umarım Şampiyonlar Ligi'nde ve kendi ligimizde ödenmez.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır