kapat

29.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bir Sevil Demir eksik kalmıştı!
Kumkapı davası zanlısı Zeynep Uludağ, mağduru Gülten Kızılkaya, Çankaya Çıplağı Gonca Uyanık ve Levent Oran'ın ardından Barış Manço'nun sevgilisi olduğu iddia edilen Sevil Demir de Bursa Köşk Gazinosu'nda sahneye çıkıyor

Ünlü sanatçı Barış Manço'nun ölümünün ardından bir yıl sonra ortaya çıkan ve medyanın ilgi odağı haline gelen Sevil Demir, Manço ile ilgili yaptığı açıklamalarla şimşekleri üzerine çekmişti. Hemen hemen her gün bir televizyon kanalının ana haber bültenine katılan Demir, Barış Manço'nun son nefesini kucağında verdiğini ve aralarında da duygusal anlamda bir yakınlaşma olduğunu iddia etmişti. Sevil Demir'in açıklamaları Manço ailesinden de büyük tepki görmüştü.

'AMACIM PARA KAZANMAK'
Uzun süredir, ortalıklarda gözükmeyen Sevil Demir, önceki gün Bursa'da ortaya çıktı. Demir, Bursa Köşk Gazinosu'nun sahibi Fahri Balcı ile kontrat imzalayarak önümüzdeki aydan itibaren sahneye çıkma kararı aldı.

Tek amacının para kazanmak olduğunu, gündeme ilk geldiği dönemde sayısız film ve kaset teklifi aldığını ancak bu teklifleri geri çevirdiğini söyleyen Demir, "İlk sahne deneyimimi Bursa'da yaşayacağım. Benim ünlü olmak gibi bir problemim yok. İsteseydim, Barış Bey hayattayken de ünlü olabilirdim" dedi.

Bu arada, Bursa Köşk Gazinosu'nda, daha önce Kumkapı davası zanlısı Zeynep Uludağ, aynı davanın mağduru Gülten Kızılkaya, Çankaya Çıplağı Gonca Uyanık ve kadınlara yönelik açıklamalarıyla şimşekleri üzerine çeken Levent Oran da sahneye çıkmıştı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır