kapat

26.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Denizli'den 5 emir
1- Sahada sürekli yardımlaşın, 2- Atak futbol oynayın ve forvete destek verin, 3- Seyirciden etkilenmeyin, 4- Gereksiz kart görmeyin, 5- Rakibi hafife almayın

F.Bahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, G.Birliği maçı öncesi futbolcularına 5 maddelik bir ultimatom verdi. Sarı-lacivertli teknik adam, kazanılan iki maçtan sonra, G.Birliği deplasmanını da kazasız belasız atlatmak için futbolcularını uyarırken, sahada yapmaları gerekenleri de madde madde anlattı. İşte Denizli'nin emirleri:

1- Sahada el ele verin ve birbirinize destek olun. 3. maçımızı da kazanırsak, düzlüğü çıkacağımızı aklınıza koyun. 2- Ne olursa olsun Ankara'da atak futbol oynayacağız. Kanatları iyi kullanın ve forveti destekleyin. 3- İstanbulspor maçındaki tribün atmosferi Ankara'da da olacak. Etkilenmeyin ve sadece maça konsantre olun. 4- Artık gereksiz kart görmeyin. 5- Sakın rakibi küçümsemeyin. G.Birliği iyi bir takım ve hafife almayın.

Revivo kaptan olacak
Denizli, Ogün'ün yokluğunu ise kiminle dolduracağına karar veremedi. Geçen hafta ıslıklanan Moshoeu yedek kalırsa, Ali Güneş sağdan ortaya geçecek ve kanatta genç Ömer oynayacak. Defansta ise iğneyle oynayacak Mirkoviç'in yanısıra Uche ile Serkan'ın görev yapması kesin. Sahaya kaptan olarak da Revivo çıkıyor.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır