kapat

26.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Kötü futbol

Sayın Giray Bulak'a sormak gerekiyor. Kendi takımında Osman gibi savunmada hava üstünlüğü üst düzeyde olan bir oyuncuyu Samsunspor'un forvetinde Ertuğrul ile adam markajı oynatmamanın futbolda mantığı var mı? İşte böylesi bir yanlış yüzünden bordo mavili takım kendi kalesinde golü gördü.

İlk iki maçında saha içi yardımlaşmaları ve kazanma azimleri ile olumlu not alan Trabzonspor'un, Samsunspor önünde ortaya koyduğu oyunun adı futbol değil. Savunmada Osman'a bir şeyler olmuş. Rakibe arkası dönükken faul yapma hastalığından bir türlü kurtulamıyor.

Bir de aldığı bütün topları nedense sağ ayağı yerine sol ayağı ile oyuna sokmaya çalışıyor. Hayret! Orta alanda Erhan Namlı ile Tamer fizik kondisyon olarak üst düzeyde olmalarına rağmen bütün bir maç süresince rakibe topu vermek için birbirleriyle yarış içerisindeydiler.

İki kenarda oynayan Jarko ve Gökdeniz'nin arkalarından sıkça adam kaçırmaları yüzünden bordo mavili takımın kalesi önemli tehlikeler yaşadı. Zafer ise henüz Trabzonspor'da oynadığının farkında değil. Koşmuyor, mücadele etmiyor.

Dün takım olarak olumsuz görüntülerin en önemli sebebi ise Trabzonsporlu oyuncuların ilk iki maçta elde edilen sonuç yüzünden kendilerini dev aynasında görmeleriydi.

Hami ve Sergen dışında, Samsun önünde mücadele eden diğer oyuncuların hiçbirinin yıldız oyuncu olmadığının bilincinde olarak rakipten daha fazla koşmaları gerektiğini bir kez daha vurgulamak isterim.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır