UZMANLAR, yeni tanıştığınız bir insanla geleceğe yönelik bir ilişkiniz olup olamayacağını merak ediyorsanız başbaşa yemeğe çıkmanızı öneriyor. Yapılan araştırmalara göre, bir insanın karakterini anlamak için sevdiği yemeklere bakmak yeterli. Örneğin araştırmacılar, bol kırmızı et yiyen kişilerle ilişki kurmanın pek akıllıca bir iş olmadığını savunuyor. Çünkü bu kişiler, son derece bencil ve kaba oluyor. "Modern Living" Dergisi'nde yayınlanan araştırma sonuçlarına bakarak, siz de insan sarrafı olabilirsiniz.
KIRMIZI ET SEVENLER: Kırmızı et sevenler, genellikle iyi eş olamazlar. Kaba ve bencil olan bu kişilerin romantizmle yakından uzaktan alakaları yoktur. Özellikle eti elleriyle yemeyi sevenlerde bu özellikler iyice kendini gösterir.
BALIK SEVENLER: Balık yemeyi sevenler, titiz, kibar, sabırlı ve uysal olurlar. İyi birer eş olarak nitelendirilen bu kişiler, her ortama kolayca uyum sağlarlar. Ayrıca ne istediklerini ve kendileri için neyin iyi olacağını bilirler.
SEBZE SEVENLER: Sebze meraklıları hayatta emin adımlarla ilerler. Çok zor aşık olurlar ama aşık olunca da o kişiden vazgeçemezler. Ancak seçici oldukları için genellikle kendilerine uygun eşi bulmakta zorluk çekerler.
MEYVE SEVENLER: En büyük özellikleri yaratıcı ruhlarıdır. Renkli giyinmekten hoşlanırlar. Onlarla yaşamak büyük bir keyiftir. Çünkü yaşadıkları her gün ayrı bir eğlencedir.
ZEYTİNYAĞI SEVENLER: Yedikleri her yemekte zeytinyağı arayanlar, aşka tutkun insanlar oluyor. Hayatları boyunca çiçekten çiçeğe konan bu kişiler, romantizmin doruklarında yaşarlar.
TATLI SEVENLER: Renkli karakterleri ile dikkat çeken bu kişiler, asla hareketsiz duramaz. Ancak bu kişiler, ilişkilerinde sürekli arayış içinde oldukları için istikrarlı birliktelikler yaşayamazlar.