kapat

20.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Khlestov'a terapi
Maçtan önce yeni transferi ile görüşen İtalyan hoca, "Hiç bir yere gitmiyorsun. Beşiktaş'ta senin için uzun vadeli planlarım var" dedi

Khlestov tartışması Beşiktaş'ta sürüyor. İlk 11'de başladığı 3 maçta daha ilk yarılarda dışarı alınan Rus futbolcuyu, Antalya deplasmanında kadroya almayan teknik direktör Scala da bu konuda ikilem yaşıyor. Hafta içinde Rus Milli Takımı'nın İsrail'i 1-0 yendiği maçta 90 dakika oynayan ve başarılı olan Khlestov'un Beşiktaş'taki verimsizliği kurt hocayı düşündürüyor.

'Sana güveniyorum'
Antalya maçı öncesi bu futbolcu ile görüşen Scala, "Sana her türlü desteği vereceğim. Kadroya alınman ya da alınmaman ölçü değil. Senin ile ilgili uzun vadeli planlarım var. Kendini toparla ve moralini bozma" dedi. İtalyan hoca, yöneticilere de, "Khlestov'dan vazgeçmem" şeklinde rapor verdi.

Bambaşka bir dünya
Rus futbolcu ise uyum sorunu çektiğini belirterek "İlk kez yurtdışına çıktım. Bu yüzden uyum sağlamakta zorlandım. Üstüne sakatlık gelince de bu noktaya geldim" diye konuştu. Bu arada Scala'nın raporuna rağmen başkan Serdar Bilgili'nin, yöneticilere Khlestov'un yerine bir oyuncu bulunması için talimat verdiği iddiası kafaları karıştırdı.

FATİH DOĞAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır