kapat

17.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yılmaz çifti "gümüş yılında"
Mesut ve Berna Yılmaz, 15 Ağustos'ta 25. evlilik yıldönümlerini kutladılar

ANAP Genel Başkanı, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz, 15 Ağustos'ta, 25'inci yani gümüş evlilik yıldönümlerini kutladılar. Mesut Yılmaz, dün ise çeşitli açılışlara katılmak üzere Bilecik'teydi.

Polisevinin ve buradaki Atatürk büstünün açılışını yapan Mesut Yılmaz, "Emniyet teşkilatımızın gücü ve etkinliği, hukuk devleti sınırları içinde hareket ettiği sürece devamlı artmaktadır. Bundan sonra da artmaya devam edecektir" dedi.

Polissiz devlet olamayacağını ifade eden Yılmaz, şöyle devam etti: "Ama bir hukuk devletinde polis kanun hakimiyetini sağlarken aynı zamanda insanların hak ve özgürlüklerini de korumak zorundadır. Memnuniyetle ifade ederim ki, emniyet teşkilatı, özellikle son yıllarda, bu yönde çok önemli ilerlemeler sağlamıştır. Polisimiz yasa dışı oluşumların önünü kesmek için kararlı biçimde mücadelesine devam etmektedir. Polisimizin yaptığı bu çalışmaların semeresini, toplum olarak hep birlikte görüyoruz."

"Münferit olayları, bu teşkilatın tümünü karalamak veya çalışmalarını engellemek için kullanmak isteyenlere fırsat vermemeliyiz" diyen Yılmaz, emniyet mensuplarının özlük haklarını yılbaşına kadar iki kademede iyileştirmeyi planladıklarını da bildirdi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır