kapat

15.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
5 yıldızlık golcü
İstanbulspor'a 5 gol birden atan Adanasporlu Cenk, 5'er gollü Tanju, Serkan ve Şota gibi krallık peşinde

Ligin ilk haftasında, İstanbulspor'a 5 gol atarak dikkatleri üstüne çeken Adanasporlu Cenk, lig tarihinde Tanju, Serkan ve Şota'dan sonra bu başarıya ulaşan 4. futbolcu oldu.

Altın ayakkabılı golcü Tanju Çolak, 1 maçta 6, iki maçta ise 5 gol atarak kırılması güç bir rekorun da sahibi. Geçen sezonun gol kralı olan Serkan, Samsunspor, Şota Arveladze de 1995-96'da Trabzonspor formalarıyla 5 gol atmışlardı.

Bu üç futbolcu aynı zamanda gol kralı da olmuşlardı. Cenk de daha ligin ilk haftasında 5 gol birden kaydederek, krallık için büyük bir avantaj yakaladı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır