kapat

11.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Ayazağa Kültür Merkezi'ne izin
Şişli Belediyesi, Ayazağa Kongre ve Kültür Merkezi inşaatının mührünü kaldırma kararı aldı. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Proje sahibi İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı'nın, yasal plan ve proje yükümlülüklerini yerine getirmek için yaptığı başvuru üzerine, belediyemiz, bu yükümlülüklerin yerine getirilme imkanının sağlanması amacıyla mührü kaldırma kararı almıştır" dedi.

Bekir BATU

Depremzedeler için insan zinciri
İstanbul Valiliği'nin düzenlediği "17 Ağustos Deprem ve Afetzedeleri Anma Günü" çerçevesinde depremden en çok etkilenen ilçelerden Avcılar'da 17 Ağustos'ta saat 02.45 - 03.15 saatleri arasında yürüyüş yapılacak. Saat 02.57'de de ellerinde mum ve meşaleler bulunan vatandaşlar el ele tutuşarak, insan zinciri oluşturacaklar. Camilerde gün boyu mevlit okutulacak.

"Dicle" uçağı zorunlu iniş yaptı
Ankara'dan Düsseldorf'a gitmek üzere, Esenboğa Havalimanı'ndan havalanan THY'nin Airbus 310 tipi "Dicle" uçağının elektrik sisteminde arıza meydana geldi. 170 yolcu taşıyan uçağın pilotu, arıza üzerine rotasını değiştirerek, Atatürk Havalimanı'na zorunlu iniş yaptı. Yolcular, "Isparta" adlı Airbus-340 tipi yolcu uçağıyla Düsseldorf'a gönderildiler.

Gökhan ARTAN

Anzak torunları bikinili ziyarette
Çanakkale Savaşları'nda yaşamlarını yitiren Anzaklar'ın torunları, 12 bin kilometre uzaktaki Yeni Zelanda'dan dedelerinin mezarlarını ziyarete geldiler. Ancak Çanakkale'deki gezileri sırasında ilginç görüntüler oluşturdular. 40 dereceye ulaşan sıcaklar nedeniyle üzerlerindeki giysileri çıkarıp bikinileri ile kalan Yeni Zelandalı turistler, Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı içerisinde bulunan dedelerinin mezarlarını da bikiniyle ziyaret ettiler. Gelibolu Yarımadası'nı yerli turistler ise bikinileriyle mezar gezen Yeni Zelandalılar'ı şaşkınlıkla seyrettiler.

Burak GEZEN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır