kapat

11.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Issız adada gay terörü
ABD'de sevilen tv yapımlarından, yarışma programı Survivor'da Greg Buis adlı yarışmacı, diğer yarışmacı Richard Hatch'a sarkıntılık edince ortalık birden karıştı

Amerikan halkı, en sevdiği yarışma programının içyüzünü öğrenince şok oldu. CBS televizyonunda yayınlanan ve yarışmacıların 39 gün boyunca uygarlıktan uzak, doğaya meydan okuyan bir şekilde yaşamaya çalıştığı Survivor adlı programın yöneticilerinden biri eşcinsel çıkıp yarışmacılara sarkıntılık yapınca ortalık karıştı. Eşcinsel yönetici ilgisine karşılık vermeyen yarışmacıyı yarışmadan attırdı.

KİRLİ DOLAP DÖNÜYOR
Yarışmaya katılan ancak birkaç bölüm sonunda diğer yarışmacıların kararıyla elenmesine karar verilen Greg Buis, Richard Hatch adlı yarışmacının kendisine sarkıntılık ettiğini söyleyince ortalık karıştı. Adada dönen kirli dolaplar ortaya çıkmaya başlayınca bütün gözler CBS televizyonuna çevrildi.

Survivor programına katılanlar yarışmaya 2 gruba ayrılarak başladılar. Richard Tagi katibesinden, Greg Pagong kabilesindendi. Birkaç hafta sonra kabileler birleşmeye karar verdi. Sorun da o gün başladı. Richard Greg'ı gördü.

İLK GÖRÜŞTE AŞK
Ve "kaba ama ilgi çekici" bulduğu Greg'i ilk bakışta beğendi. Başlarda Richard'ın bu ilgisine anlam veremeyen Greg sonunda uzaklaştı.

Bu olay üzerine Richard'ın intikamı acı oldu. Yönetici konumunda bulunan Richard diğer yarışmacıları organize ederek oylamayla Greg'in elenmesini sağladı.

Yarışmaya katılan iki kız ise kendileriyle yatması karşılığında Greg'e rüşvet teklif etti. Sonuç olarak Greg yarışmadan elendi. Halen devam eden yarışmanın galibi 23 Ağustos'taki finalde belli olacak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır