kapat

03.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Karadeniz ayaklandı
Trabzonspor muhteşem bir törenle yeni sezonu açtı. 33. kuruluş yıldönümünü de kutlayan bordo-mavililer, İstanbul'a gözdağı verdi

Trabzonspor, 33. kuruluş yıldönümüne denk gelen sezon açılışında Avni Aker Stadı'nda muazzam bir şov yaptı. İşleri nedeniyle açılışa gelemeyen Başan Mehmet Ali Yılmaz'ın mesajını asbaşkan Hikmet Onur okudu. Yılmaz mesajında, yorucu ve sabır isteyen bir maratona girdiklerini belirterek, "Ligin en genç kadrosuna sahip olan Trabzonspor, layık olduğu şampiyonluğa kavuşacaktır" dedi.

Tribünler tıklım tıklımdı
Avni Aker'deki açılış törenine Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk, Trabzon milletvekilleri, eski başkan ve yöneticiler de katıldı. Taraftarlar da stadın tribünlerini hınca hınç doldurarak takımlarını desteklediler. Gaffar Uzun'un sunuculuğunu yaptığı açılış, Haluk Levent, Hakan Taşıyan, Mehtap Saraç, İbrahim Can, Volkan Konak ve Adnan Yılmaz ile yöresel sanatçıların verdiği konserle başladı. Altyapı oyuncuları ile boks, yüzme ve atıcılık branşlarında yer alan sporcular da geçiş törenine katıldı.

Lange'ye büyük alkış
Taraftarlardan en büyük alkışı ise yeni transfer Lange aldı. Tanıtımdan sonra havai fişek gösterisi yapıldı. A.Sebatspor ile yapılan özel maçı ise Trabzonspor 3-1 kazandı. Marsilya'da oynayan Bakayoko ile resmen anlaşıldı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır