F.Bahçe'nin Real Madrid'den 1 yıllığına kiraladığı Elvir Baliç, dün sabah idmanının ardından Özel Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolundan geçti.
F.Bahçe'yi Stuttgart karşısında izlerken büyülendiğini belirten Baliç, "O futbol şampiyonluğun müjdesiydi. Kadromuz müthiş. İş kadroyla bitmez. Önemli olan aile olmak. Ve F.Bahçe çok iyi bir aile oldu. Tek düşüncemiz, F.Bahçe'ye, bu müthiş taraftara şampiyonluk yaşatmak. Sakat olduğum iddiaları asılsız. 5 aydır Real Madrid'le çalıştım ve çok maçta da oynadım" ifadesini kullandı.
Taraftarın kendisine gösterdiği büyük ilgi karşısında duygulandığını vurgulayan Baliç, "Onlara çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluğu çok istediklerini biliyorum. Hiç merak etmesinler" diye konuştu.