kapat

22.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Oda krizi çözüldü
Müsteşar, odasının ANAP liderine tahsis edilmesine sitem etti. Bunun üzerine Özkan kendi odasını verdi

ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz'ın, Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı olarak Bakanlar Kurulu'na girmesinin ardından, Başbakanlık'ta oda krizi çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Yılmaz'ın Başbakan Yardımcısı olarak kabineye girmesinin ardından makam odası olarak Başbakanlık Müsteşarı Ahmet Şağar'ın odasının verilmesi kararlaştırıldı. Şağar'a ise, eski Müsteşar Yardımcısı Ömer Kayır'ın boş olan odası tahsis edildi. Ancak Şağar, Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan'la görüşerek bunun bürokratik işleyiş açısından doğru olmadığını söyledi. Bunun üzerine Özkan, Yılmaz'a, kendi odasını teklif etti. Yılmaz ise, bu teklife karşı çıkmadı. Özkan ise, Ecevit'in makam odasıyla aynı koridorda bulunan eski Başbakan Yardımcısı Cumhur Ersümer'in odasına yerleşecek.

YILMAZ'IN PLAKASI 0007
Öte yandan Başbakan Yardımcısı Mesut Yılmaz'ın makam aracının plaka numarası da dün kesinleşti. İçişleri Bakanlığı, Başbakanlık'a gönderdiği yazıda, Yılmaz'ın plakasını "0007" olarak bildirdi. Başbakan Yardımcısı olduğunun açıklanmasından hemen sonra Yılmaz'a Özkan'ın kullandığı 0006 numaralı plakanın verilmesi gündeme gelmişti.

Ali Ekber ERTÜRK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır