kapat

22.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Güzel sözler söylemiş
Erdoğan: Genel başkanın böyle güzel temennisini şüphesiz ki şükranla karşılıyorum. Daha farklı bir şey söylemek yanlış olur

Çocuklarının öğrenimi için bir hafta önce Amerika'ya giden İstanbul Büyükşehir eski Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün yurda döndü, ayağının tozuyla gazetecilerin sorularını yanıtladı. FP lideri Recai Kutan'ın, kendisiyle ilgili "Tayyip bizimdir, bizim kalacak" şeklindeki beyanatlarını SABAH Gazetesi'nden öğrenen Erdoğan, sözleri güzel bir temenni olarak değerlendirdi. Erdoğan, "Recai Bey benim genel başkanımdı. Genel başkanımken zaten yasal bir zorunluluk sebebiyle partimden koparılmış birisiydim. Şu anda genel başkanın böyle bir güzel temenisini şüphesiz ki şükranla karşılıyorum. Daha farklı bir şey söylemek yanlış olur" dedi.

312 AYIBI
Erdoğan, basın mensuplarının Erbakan'a verilen hapis cezası ve 312. Madde'yle ilgili sorularını da cevaplandırdı. Erbakan'a verilen hapis cezası ile igili olarak daha önceden konuştuğunu belirten Erdoğan, şöyle dedi: "Ülkemiz için ayıp olduğunu daha önce de söyledik. Türkiye artık bu ayıptan bir an önce kurtulmalıdır. Fikir ve düşünce Türkiye'de artık bu tür dikenli tellerden tamamen sıyrılmalıdır. İnsanlar düşündüklerini söyleyemezlerse o zaman ülkemizin aydınlık yarınlarını biz nasıl hazırlayacağız. Buna şiddetle ihtiyacımız var. Kaldı ki 312 de bunun önünü kesen ceza yasalarından bir tanesi bunun şiddetle değişmesi gerekiyor."

Gökhan ARTAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır