kapat

22.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
MHP yorgan döşek
MHP'li bakanlara nazar değdi. Abdülhaluk Çay'ın by-pass'ını Osman Durmuş'un mide spazmı izledi. Üşenmez'in şekeri, Bal'ın ise tansiyonu fırladı

Havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi, MHP'li bakanları perişan etti. Klimalı ortamlarda çalışan Bakanlar, sık sık çıktıkları yurt gezilerinde de sıcak ve soğuk ortam arasında kalıp hastalandı. Kimisinin şekeri kimisinin tansiyonu yükseldi. Bazıları ise kalbinden çekti. Örneğin bir süre önce by-pass ameliyatı geçiren Devlet Bakanı Abdülhaluk Çay, uzun süredir evinde dinleniyor.

AÇ KALMAK YARAMADI
Çay, arasıra makamına uğruyor, ancak göğsü tamamen dikişli olduğu için evinde dinlenmesi tavsiye ediliyor. Fethiye'de tatil yaparken mide spazmı geçiren Sağlık Bakanı Osman Durmuş da hastalanan bakanlar arasında yerini aldı. Sporu bırakan ve şişmanlayan Durmuş'un zayıflama ilacının yanı sıra perhiz yaptığı, bu nedenle mide spazmı geçirdiği bildirildi. Durmuş, bakanlık görevine atandıktan sonra da tifo olduğu için Bayındır Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

EVDE DİNLENİYORLAR
Daha önce makamında ziyaretçileri kabul ederken şekeri yükselen, hastaneye kaldırılan Devlet Bakanı Şuayip Üşenmez de önceki gün Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'ndeki makamında yeniden rahatsızlandı. Şekeri yükselen Şuayip Üşenmez evinde dinlenmeye çekildi.

Haftasonunu Konya ve ilçelerindeki gezilerde geçiren Devlet Bakanı Faruk Bal ise önceki gün tansiyonu yükseldiği için acil olarak hastaneye götürüldü. Faruk Bal muayenede edildikten sonra da dinlenmesi için evine gönderildi.

Nevin BİLGİN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır