kapat

22.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Daha ne olduğunu bile bilmiyoruz'
Yıldırım aşkıyla birbirlerine tutulduklarını açıklayan Özlem Yıldız ve Hakan Ural "Göz göze geldik ve ne olduysa o anda oldu. Mutluluktan uçuyoruz" dedi

Bodrum'da tatil yaparken karşılaşan ve birbirlerini görür görmez aşık olan Hakan Ural ve Özlem Yıldız, 'sürpriz ilişki'yi SABAH'a anlattı. İlk olarak Hakan Ural söz aldı ve "Böyle bir sevda hiç aklımda yoktu" diye başladığı sözlerini şöyle sürdürdü:

"Buraya çocuklarım ve babam ile birlikte tatil yapmak için gelmiştim. Özlem'le karşılaştık. Aklımın ucundan geçmezken kendimi bir aşkın içinde buldum. Ama şimdi de saklamak için uğraşıyorum. Gizli gizli buluşmaktan tatil yapamıyoruz."

"ÇOK HEYECANLIYIM"
Özlem Yıldız da Hakan gibi her şeyin sürpriz bir şekilde geliştiğini belirterek "Daha ne olduğunu bile bilmiyoruz. İnsanların bizi yanlış anlamasını istemiyoruz. İki yıldır ilk kez bu kadar heyecanlı hissediyorum kendimi. Umarım bu hiç bozulmaz" dedi. Yıldız, yine de tedirgin olduklarını ve yaşadıkları ilişkinin saptırılmamasını istedi. Öte yandan, Özlem Yıldız'ın annesi ve babasının da bu mutluluğu paylaştıkları öğrenildi. Güzel sunucunun annesi Sevgi Yıldız, "Kızım iki seneden beri ilk kez bu kadar mutlu ve heyecanlı. Ne istiyorsa onu yapsın. Müdahale etmem" diyerek, bu beraberliğe onay verdiğini gösterdi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır