kapat

12.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Çırılçıplak mıydı?
Bodrum'da denizde yüzerken paparazzilere çıplak yakalanan Bülent Ersoy, "Altsız değildim tangam vardı. Ben hep böyle yüzerim" dedi

İbrahim Tatlıses'in davetlisi olarak gittiği Bodrum'da çıplak denize girerken paparazziler tarafından görüntülenen Bülent Ersoy "Tatilim zehir oldu" dedi.

Tanga ile denize girdiğini söyleyen Bülent Ersoy, "Geçen yıl Sezen Aksu'nun başına gelenler bu yıl da benim başıma geldi. Eğer ünlüyseniz özgürlükleriniz kısıtlanıyor. Ben buraya tatil yapmaya gelmiştim ama bütün tadım kaçtı" diye konuştu. Kalabalıkların olduğu yerlerde denize giremediğini, her zaman teknesiyle açılarak ıssız yerlerde yüzdüğünü belirten Ersoy şunları söyledi:

"HEP KAÇTIM"
Ben milletin ortasında soyunmadım ki... Kimsenin olmadığı, tabiatla başbaşa olduğum bir yerde denize giriyorum. Ama tüm dünyada olduğu gibi starlar her yerde; denizden ve karadan takip ediliyor. Hep kaçtım ama sonunda yakalandım. Orada tabiat, umman ve ben vardım... Başka hiçbir şey yoktu. Bu benim için büyük bir özgürlük... Buralara göstermelik, parmağımın ucunu suya sokayım diye gelmedim. Elektriğimi boşaltmak, psikolojik açıdan rahatlamak için geldim. Ama daha çok elektrik yüklendim... En çok özgür olduğum yer denizdi. Ama bu özgürlük de artık bitti.. Fotoğrafları çekildikten sonra hemen otele dönen Bülent Ersoy, dün öğle saatlerine kadar kimseyle görüşmedi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır