Lindsay dul kaldı
Wimbledon Tenis Turnuvası'nda tek bayanların iddialı ismi Lindsay Davenport, ilk tur maçında sevinç ve hüznü birarada yaşadı.
Amerikalı tenisçi, vatandaşı Corina Morieru karşısında ilk seti 6-3 kazandı. İkinci sette de 1-0 öndeyken, Morieru kolunun üstüne çok kötü düşüp sakatlandı. Turu geçen Davenport, çiftlerde partneri olan Morieru'nun sakatlanmasına çok üzüldü ve tedavisi boyunca yanından ayrılmadı.
Favorilerde tek fire
İspanyol Martinez, Lüksemburglu Kremer'i 6-3 ve 7-6'lık setlerle geçerken, diğer İspanyol Arantxa Sanchez Vicario, Justine Henin'i üçüde 6-1 biten setlerle 2-1 devirdi. Monica Seles Slovak Habsudova'ya set verirken, Fransız Tauziat, Belçikalı Clijsters'e 6-3, 3-6 ve 2-6'lık setlerle yenildi. Fransız Mary Pierce de Avusturyalı Pratt'i yendi ve tur atladı.
|