kapat

26.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yarınlar Fener'in
"En iyi transferi biz yaptık" iddiasında bulunan F.Bahçe Başkanı, "Savaşçılar da bizde yıldızlar da" dedi. Yıldırım, Denizli'nin de bu takıma çok şey vereceğini ifade etti

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan hodri meydan. Sarı-lacivertli taraftarlara iddialı mesajlar gönderen Yıldırım, sezonun en iyi transferlerini yaptıkları belirterek, "Kalbiyle oynayacak, tekmeye kafa uzatacak kalburüstü futbolcuları aldık. Yusuf, Celil ve Oktay'ın klasını kim tartışabilir? Mirkoviç ve Lazetiç gibi savaşçılar gücümüze güç katacak. Soner gibi genç transferlerimiz de rekabet yaratacak. Şu ana kadar herşey Mustafa Denizli'nin istediği gibi gidiyor. Onun tecrübesiyle, gelecek 10 yılın F.Bahçesi'nin temellerini atıyoruz" şeklinde konuştu.

Tesisleşme de sürüyor
Şampiyonluğa oynayacak bir takım kurarken, F.Bahçe'nin yarınlarını da düşündüklerini ifade eden Yıldırım, "Samandıra Tesisleri'nin bir eşi daha yok. F.Bahçe Stadı hem görüntüsü, hem de kapasitesi ile Avrupa standartlarını aşacak. Alt yapı tesislerini ikiye katladık. Gençlerimize müthiş olanaklar sunuyoruz. Bu tesislerde Türkiye'nin her yerinden gelen, pırıl pırıl futbolcular yetiştireceğiz. Dereağzı'ndaki spor salonunun inşaatı da sürüyor. Ayrıca basketbol takımımız da, yeni sezonda maçlarını Ümraniye'deki salonumuzda oynayacak" ifadesini kullandı.

GÜRCAN BİLGİÇ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır