kapat

24.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İbo tarihe geçti
İbrahim Kutluay'ın transferi Atina'da büyük yankı uyandırdı. İbo gitme kararını sevgilisi Demet Akalın'la ortak aldıklarını açıkladı

İmza törenini 60 gazeteci izledi
Ve İbrahim Kutluay dün resmen imza atarak 3 yıllığına Yunanistan'ın AEK takımına geçti. 26 yaşındaki yıldız, bu transferden ilk yıl için 1 milyon dolar, ikinci yıl için 1.2 milyon dolar ve opsiyonlu olarak üçüncü yıl için 1.4 milyon dolar alacak. Yönetmelikler gereği AEK, Fenerbahçe'ye bonservis bedeli ödemeyecek. Atina'da Holiday Inn Oteli'nde yapılan imza törenine 60 dolayında basın mensubu katılırken AEK Başkanı ve Menajeri de hazır bulundu.

İbo: İdealimi gerçekleştirdim
İmzadan sonra çok heyecanlı olduğu gözlenen İbrahim Kutluay, "Avrupa'nın gerçekten en iyi liglerinden birine, kökeni Türkiye'ye dayanan bir kulübe geldiğim için mutluyum. Avrupa idealim gerçekleşti. Son aylarda filizlenen Türk-Yunan dostluğuna bir katkım olması için elimden geleni yapacağım" dedi. Kutluay, toplantı sonrasında önceki akşam sevgilisi Demet Akalın ile anne ve babasını telefonla arayarak fikirlerini aldı ve AEK yöneticileri ile el sıkıştı.

ŞAFAK KAYARLAR-Atina


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır