kapat

24.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Demirel'in boş günü yok
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e ziyaretler devam ediyor.

Dün de, Cumhurbaşkanlığı eski danışmanı Emel Yatmaz, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.M. Lütfi Çakmakçı, DYP eski Milletvekili Sadık Avundukluoğlu, ANAP Sinop Milletvekili Yaşar Topçu, İç Anadolu Birliği Derneği Başkanı İlhan Yetişkin, İzmit Eğitimciler-Yazarlar Birliği Derneği Başkanı Bilal Dündar ile Denizli'nin Bekirli ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Fikri Öztürk ve ayrıca İzmit'in 11 ilçe belediye başkanı Demirel'i Güniz Sokak'ta ziyaret etti. Demirel dün Cumhurbaşkanlığı eski danışmanı Ekrem Ceyhun ile birlikte Çankaya Camii'nde Cuma namazı da kıldı. Demirel, camiye girişte Semih Özgüzen adlı özürlü bir vatandaşa 10 milyon lira verdi.

FP Genel Başkan Yardımcısı Esengül, "Sayın Yılmaz aklandı ama izi kaldı" dedi

ANKARA- FP Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Esengün, ANAP lideri Mesut Yılmaz'ın Yüce Divan istemlerinden aklanmasının ardından hükümete yönelik sert açıklamalarda bulundu.

Meclis'te düzenlediği basın toplantısında kohuşan Esengül, "Sayın Yılmaz aklandı ama izi kaldı. Bundan sonra hükümette hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Hükümet bitme sürecine girmiştir. Bundan sonra hükümetin bittiği ne zaman biteceği konuşulacaktır" dedi.

MHP'li milletvekillerinin Yılmaz aleyhinde oy kullanmalarının hükümet içindeki etkisinin süreceğini ileri süren Esengün, kohuşmasını şöyle sürdürdü: "Koalisyon ortakları arasındaki güven bunalımı artarak devam edecektir. Bu hükümet nasıl devam edecek?. Bu töhmet altında ANAP hükümette kalmaya nasıl devam edebilecektir. Dünkü oylamalar ANAP lideri Yılmaz'ın hükümete girmesinde bir engel ortaya koymuştur."


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır