kapat

08.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Çakıcı fıtık oldu
Sol bacağından şikayeti olan Alaattin Çakıcı'nın 10 gündür bel fıtığı olduğu anlaşıldı

Kartal Özel Tip Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Alaattin Çakıcı, sol bacağında bir süredir devam eden ağrılar nedeniyle yoğun güvenlik önlemleri altında dün Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek üç doktorun kontrolünden geçirildi. Beyin Cerrahi Polikliniği'nde muayene edilen Çakıcı'ya bel fıtığı teşhisi konuldu.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
Çakıcı, tutuklu bulunduğu Kartal Özel Tip Kapalı Cezaevi'nden "Akrep" adı verilen zırhlı araca konularak, dün saat 10.30 sıralarında polis ve jandarma konvoyu ile Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Alaattin Çakıcı, bir süre bekletildikten sonra saat 10.30'da Beyin Cerrahi Polikliniği'ne alındı. Yarım saat muayene edilen Çakıcı, daha sonra tomografi çekilmesi için Onkoloji Servisi'ne götürüldü. Ancak tomografisi bozuk çıkan Çakıcı iki kez muayene edildiği yer ile Onkoloji arasında götürülüp getirildi.

AVUKATA GÖZALTI
Çakıcı'nın muayene olacağı birimlerde sırasını bekleyen hastalar dahi boşaltıldı. Bu arada, Alaattin Çakıcı'nın sağlık durumu ile ilgili bilgi almak için hastaneye gelen Avukat Muhittin Yüzüak'ın koruması Ahmet Ünsal'ın üzerinde yapılan aramada "Smith Wesson" marka silah bulundu. Yüzüak'a ait ruhsatlı silahın korumasının yanında olması üzerine Ahmet Ünsal ile Muhittin Yüzüak polis tarafından bir süre gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Hastane Başhekimi Op.Dr. Necmi Kurt, "10 günlük ilaç tedavisi uygulayacağız. Hastamız daha sonra tekrar bize kontrole gelecek. Bir düzelme olmazsa ameliyat etmemiz söz konusu olabilir" diye konuştu.

Mehmet ÖZIŞIK - Kaan ÖZBEK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır