|
|
Bu kampanya sonuç alacak
Trafik canavarına karşı açılan kampanyaya bütün okullar imza atacak
BİR HAFTA SÜRECEK
SAYGIN özel eğitim kurumlarından Kültür Okulları, trafik kazalarına dikkat çekmek ve trafik canavarının önlenmesi amacıyla başlatılan girişimlere destek vermek için "Trafikte Güvenliğimizi İstiyoruz" sloganıyla imza kampanyası başlattı. Kültür Okulları Müdürü Nihal Sarıer'in girişimiyle başlatılan kampanya Haziran'ın ilk haftası sonuna kadar devam edecek.
CUMHURBAŞKANI'NA SUNULACAK
KÜLTÜR Okulları öğrenci temsilcileri tarafından yürütülecek kampanyaya diğer okullar da, "kultur.k12.tr/trfkampanya" internet adresinden mektup örneği alarak imza atacak. Dileyen kişi ve kuruluşlar ayrıca 560 47 79 numaralı faks yoluyla kampanyaya destek verecek. Toplanan imzalar Cumhurbaşkanı, Başbakan, İçişleri Bakanı, Milli Eğitim Bakanı ve milletvekillerine iletilecek.
HERKESE YÖNELİK ÇAĞRI
ÖĞRENCİ ve öğretmenler, Vali Erol Çakır'ı ziyaret ederek toplanan imzaları ve kampanyadan çıkan sonuçları sunacak. Bu kampanyanın "sonuç verecek bir girişim" olduğunu hatırlatan Kültür Okulları Müdürü Nihal Sarıer, "Çok önemli bir toplumsal soruna karşı duyarlılık hisseden herkesi imza atmaya çağırıyoruz" diye konuştu.
ŞENOL BAŞTAKAR
|
Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|