kapat

26.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tuzla'da zemin sağlam çıktı
38 kooperatif 10 bin dairelik dev bir kent inşa ediyor. Bu konutlara talep son derece yoğun

RESMİ RAPOR
BÜYÜKŞEHİR Belediyesi'nin araştırması, Tuzla'da zeminin sağlam ve güvenli olduğunu tartışılmaz şekilde ortaya koydu. Büyükşehir'in en tanınmış uzmanlara hazırlattığı raporda Tuzla ilçesinin her kesiminin, özellikle E-5'in alt bölümlerinin güvenli yapılaşmaya elverişli olduğu, bilimsel verilere ve ölçümlere dayandırılarak vurgulandı.

ÇAĞDAŞ KENT
İMAR açısından güvenirliliği Büyükşehir Belediyesi raporuyla tescil edilen Tuzla'da dev ve çağdaş bir kent yükseliyor. Türkiye'nin en prestijli 38 kooperatifin Tuzla'da inşa ettikleri 10 bin konutluk "siteler zinciri", daha şimdiden göz kamaştırıyor. Tuzla'nın yıldızı giderek yükseliyor, parlıyor.

AKIN VAR
TUZLA, İstanbullular'ın konut edinmek için tercih ettikleri bölgeler arasında ilk sıralara yükseldi. Tuzla'da oluşan dev "milenyum kenti"nin sakinleri arasına girebilmek için İstanbullular, birbirleriyle adeta yarışıyor. Tuzla'daki kooperatif konut ve villalarına olağanüstü ilgi gösteriliyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır