kapat

18.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Kocamı tüccar zannediyordum'
Umut Operasyonu çerçevesinde yakalanan Hasan Kılıç'ın hamile eşi Bedriye Kılıç: Şaşkınım. Duyduklarıma inanmam çok zor. Bırakın kendimi, karnımdaki çocuğumu düşünecek halde değilim

UMUT Operasyonu çerçevesinde, Uğur Mumcu'nun katil zanlılarının elebaşısı olarak yakalanan Selam Gazetesi'nin eski imtiyaz sahibi Hasan Kılıç, ifadesinde Nejdet yüksel'in de adını verince sırasıyla Ahmet Taner Kışlalı ve Bahriye Üçok Suikastları'nın da aydınlanmasını sağladı.

İstanbul Barosu'na kayıtlı bir avukat da olan Hasan Kılıç'ın kısa bir süre sonra doğum yapacak eşi Bedriye Kılıç ise, suçlamaları kabul etmek istemiyor.

SADECE TİCARET
Eşinin İran'la sadece "ticari" ilişkilerinin olduğunu savunarak son dönemde yaşanan olaylar karşısında şaşkına döndüğünü belirten Bedriye Kılıç, "Eşim ticaretle uğraşıyordu. İlişkileri hakkında hiçbir bilgim yoktu. Şaşkınım. Duyduklarıma inanmam çok zor. Bırakın kendimi çocuğumu düşünecek halde değilim" dedi.

BİRÇOK KEZ İRAN'A GİTTİ
Bedriye Kılıç, "Eşinizin İran'la bağlantısı var mı?" şeklindeki soruyu da, "Ortada hiçbir şey yok. O tertemiz bir insan. Ona iftira edildi. Yakında gerçeği bütün Türkiye öğrenecek" diye yanıtladı. Ancak Behiye Kılıç, eşinin işleri nedeniyle birçok defa Ankara'ya ve İran'a gittiğini de itiraf etti.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır