kapat

11.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ülker, Tofaş'ın tadını kaçırdı
Turuncu-yeşilliler ikinci yarıda Jerome Allen ve Harun'un gösterdikleri performansla seriyi uzattılar. Maçta ilk yarıyı ise Tofaş 39-32 önde kapadı.

Basketbol Ligi play-off yarı final 3. maçındaÜlkerspor, deplasmanda Tofaş'ı 78-70 yenerek seride ilk galibiyetini aldı ve durumu 1-2'ye getirdi. İki takım arasındaki 4. karşılaşma yarın İstanbul'da oynanacak.

Maçın ilk yarısında Slaven Rimac ve Rashard Griffith'in basketleriyle üstünlüğü ele geçiren ev sahibi takım, devreyi 39-32 önde tamamladı.

Allen maçı kopardı
İkinci yarıda Allen ve Harun'un basketleriyle farkı kapatan Ülker, bu oyunculara Haluk'un da katılmasıyla bu seride ilk galibiyetine ulaştı.

Sahanın en iyi ismi 20 sayı, 9 ribaund ve 4 asistle oynayan ve 13/13 serbest atış yüzdesiyle oynayan Jerome Allen'dı.

TOFAŞ-ÜLKERSPOR: 70-78
İLK YARI: 39-32 Tofaş lehine

RİBAUND: 33-35 (Mehmet 10)

ASİST: 12-14 (Rivers-6)

TOFAŞ: Rivers 5, Alper 4, Rimac 18, Mehmet 10, Griffith 18, Şemsettin 10, Murat 5

ÜLKERSPOR: Allen 20, Harun 23, Haluk 12, Zidek 6, Pope 7, Ufuk 8, Paculia 2

HAKEMLER: Fatih Dalay, Emin Moğulkoç


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır