kapat

04.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Miçotakis'in medyumu
Aktüel dergisi bugüne kadar sessiz kalan uluslararası Türk kahini Ümmü Gülsüm ile konuştu. Gülsüm'e danışanlar arasında Miçotakis ve Benazir Butto da var

HAFTALIK haber dergisi Aktüel bugün piyasaya çıkan sayısında 51 yaşındaki Türk kahini Ümmü Gülsüm ilgniç yaşamı yer alıyor. Gülsüm ile konuşmak, gelecekte neler olacağı konusunda tahminlerini öğrenmek isteyenler aylar öncesinden randevu alıyorlar. Bugüne kadar medyada pek yer almayan Ümmü Gülsüm gizemli kapılarını Aktüel'e açtı.

Ankara Koleji'nden mezun olan Gülsüm, İngilizce de konuşuyor ve bu aradalar İtalyanca öğreniyor. Bunun nedeni sadece yabancı dil hevesi değil elbette. Çünkü Gülsüm bir ayağı Türkiye'de bir ayağı yabancı ülkelerde olan bir 'uluslararası kahin'. Sık sık Fransa, İngiltere ve ABD'ye geziler yapıyor.

Gülsüm'ün müşterileri arasında birçok ünlü kişi var. Bu kişelerden Türk olanların adını vermek istemiyor. Ancak yabancılar hakkında konuşuyor. Örneğin Yunanlı politikacı Miçotakis'in başbakan olacağını bilmiş. Miçotakis de ona kendi kuyumcusunda yaptırdığı bir yüzüğü hediye etmiş.

Aktüel muhabiri Gülsüm'ün evindeyken duyduklarına ilişkin şu notu düşmüş: "Telefonlar hiç susmuyor. Gelen telefona kulak kesiliyoruz. Çok tanınmış bir kadın sosyolog arıyor." Bugüne dek sessiz ve derindens giden Gülsüm'ün kehanetleri ve tahminleri küçük yaşta başlamış. 14 yaşındayken karşılaştığı insanların hasta olup olmadıklarını, başarı derecelerini, o andaneler düşündüklerini biliyormuş. Ancak 27-28 yaşlarında 'profesyonel' olmuş.

Yaptığı işi 'astrotrans' olarak tanımlayan Gülsüm politikadan spora birçok alanda kehanetlerde bulunuyor. İşte bunlardan yakın tarihli olanları:

* Fazilet Kongrasi'nden Abdulllah Gül gaülip çıkacak.

* Kupayı Galatasaray alacak ama beraberlik sonrası penaltılarla.

* ABD seçimlerini Bush kazanacak.

* Türk Halk Müziği sanatçısı Yusuf Harputlu, İbrahim Tatlıses gibi kalıcı olacak.

* Tarkan, Ricky Martin kadar tanınacak.

* Enflasyon önümüzdeki seçimlere kadar yüzde 10'un altına düşecek.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır