kapat

27.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Oğuz: Gurur duyarım
4 yıl sonra yuvaya dönmek için gün sayan İmparator, "Denizli de Parreira da futbol dünyasında çok önemli isimler. Onlarla çalışmak büyük zevk ve onur olur" dedi

Dereağzı'nı çok özledim
F.Bahçe'nin yeni sezonda yardımcı antrenörlüğe getireceği Oğuz Çetin, "Acıları unutturmak, mutlu günleri başlatmak için tüm camia el ele vermeli. Gerek Mustafa Hoca, gerekse Parreira kendilerini dünyaya ispatlamış çalıştırıcılar. İkisiyle de çalışmak bana büyük gurur verir" ifadesini kullandı. 37 yaşındaki Oğuz, "F.Bahçe'ye geri döneceğim için heyecanlıyım. Dereağzı'nı çok özledim" yorumunu yaptı.

Denizli yönetiminde rekor kırdım
Denizli'yle çalışmak istemediği yönündeki iddiaların kesinlikle doğru olmadığını da vurgulayan İmparator, "Mustafa Hoca yönetiminde tüm zamanların en çok milli formayı giyen oyuncusu unvanını ele geçirdim. Bana hep destek oldu. Aramızda hiçbir problem yok. Beni Euro 2000 kadrosuna davet edeceğini duyduğumda da çok sevindim. Onunla birlikte çalışmaktan büyük zevk duyarım" diye konuştu.

Teknik direktörlük için erken
Geçmişte yaşananların artık unutulması gerektiğini de sözlerine ekleyen Oğuz, "Başarı için çok çalışma ve birlik olma temel şartlar. İki yıl teknik direktörlüğe hazırlanmak istiyorum. Bu süre içinde Denizli veya Parreira gibi uluslararası başarı kazanmış kişilerin yanında bulunmak büyük şans" şeklinde konuştu. Oğuz, jübile yapıp yapmayacağına da önümüzdeki günlerde karar verecek.

MERT AYDIN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır