kapat

27.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Banko Denizli
Fenerbahçe camiası, yönetimi ve Fenerbahçeli spor yazarları teknik direktörlük için Mustafa Denizli ismi üzerinde birleşti.

Denizli'den yeşil ışık
F.Bahçe camiası teknik direktörlük için Mustafa Denizli ismi üzerinde birleşiyor. Yönetimde Parreira için "Yetersiz. Şampiyonlukta çok payı yoktu" denilmesi Denizli'yi tek alternatif haline getirdi. Başarılı hocayla üç gün önce prensipte anlaşan başkan Yıldırım açıklama yapmazken, Denizli "Hep milli maçlar öncesi teklif geldi; hiçbiri olmadı. Bu kez milli maç yok" diyerek anlaşmak üzere olduğunun sinyallerini verdi.

Denizli-Oğuz-Aykut formülü
Uğur Dündar ve Selim Soydan'ın başı çektiği bir grup yöneticinin, "Fatih Terim'i yenebilecek, onu strese sokabilecek zekada tek adam Mustafa Denizli'dir. İki Fenerbahçeli, Oğuz ve Aykut'la birlikte müthiş bir ekip yaratırız" diyerek başkanı ikna ettikleri öğrenildi. Transfer konusunda tek yetkili kılınacak olan Mustafa Denizli'ye Fenerbahçeli eski futbolcuların da destek vermesi de dikkat çekti. Başkan Yıldırım'ın da yakın çevresine, "1 Mayıs'ta hem Denizli hem de 5 yıldız futbolcunun işini kesin olarak bitireceğim" dediği iddia edildi.

Futbolcuların tek adayı
Rüştü, Engin, Alpay, Abdullah, Ogün, Tayfun gibi milli takımda yer alan oyuncularla Mustafa Doğan ve Boliç'in de teknik direktörlük için Mustafa Denizli'yi istediği ve bu konuda sürekli futbol şube sorumlusu Selim Soydan'la dertleştikleri de sızan bilgiler arasında. Öte yandan tecrübeli teknik adamın Gaziantepsporlu Oktay ve Antalyasporlu Zafer'i yönetime önerdiği, Boliç'in satılmasına karşı çıktığı, Türk statüsündeki Baliç ya da Okocha'nın kiralanması fikrine sıcak baktığı öğrenildi.

GÜRCAN BİLGİÇ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır