kapat

27.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Citroen Saxo Cup çekişmeli geçti
Citroen, uzun yıllardır dünyanın dört tarafında sürdürdüğü ralli geleneğini Baylas Otomotiv ve Mid Racing organizasyonunda ve Citroen Sport Türkiye önderliğinde Türkiye'ye getirdi.

Bu organizasyon bünyesinde, daha önce tanıtımı yapılan ve bu yıl ilk defa Türkiye rallilerine katılacak olan 10 adet özel yapım Citroen Saxo otomobil yarışması yapıldı.

Citroen Sport Türkiye, bu yıl 10 adet, ralli için özel hazırlanmış Citroen Saxo'yu bir takım halinde Türkiye Şampiyonası'nın tüm yarışlarına sokacak ve Türkiye Rallisi'nin 6 ayağında yarışacak. 78 yarışmacının katıldığı ve 45 yarışmacının tamamlayabildiği yarışmada hava şartları yüzünden zor anlar yaşayan ekipler arasında büyük çekişme yaşandı.

Türkiye Ralli Şampiyonası bünyesinde Saxo'lar arasında gerçekleştirilen Saxo Cup'ın ilk ayağında liderliği Burak Büyükpınar ve Osman Baydar alırken, yarışmanın tek bayan ekibi olan Zeynep Merkit ve Sinem Güven de ilk defa katıldıkları şampiyona da bayanlar kupasını kazandı.

Bir sonraki yarış Dünya Ralli Şampiyonası'nın etaplarından biri olması hedeflenen 27-28 Mayıs'ta İzmir'de yapılacak olan Anatolia Rallisi'nin bir öncekinden daha zorlu geçmesi bekleniyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır