kapat

27.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
"E-business fırsatı elinizden kaçıyor"
Türk bilişim sektörünün önde gelen firmaları, dün Intel liderliğinde düzenlenen "E-Ticaret ve İnternet Altyapısı" konulu seminerde buluştu.

Toplantıda konuşan Intel Orta Doğu, Akdeniz ve Afrika Bölge Müdürü Jim Thomson, Türk şirketlerinin e-ticarete bir an önce geçerek internet ekonomisinde yer almaları gerektiğini söyledi. Thomson, "Tek ihtiyacınız büyük bir oyuncu" dedi. Bölgedeki İsrail, Yunanistan, Hindistan gibi ülkelerde pazarın yüzde 16-17'sını elinde tutan bir büyük oyuncunun olduğunu söyleyen Thomson, "Sizde böyle bir sorun var. En büyük olması gereken firmalar da yeterli para yapamıyor" dedi. Thomson, "Fırsat avuçlarınızdan kayıyor. Rakiplerinizin yaptığını yapmazsanız çok büyük bir fırsatı elinizden kaçırabilirsiniz" dedi.

Microsoft Türkiye Genel Müdürü Süreyya Ciliv de konuşmasında Microsoft'un avantajları üzerinde durdu. Compaq Türkiye Genel Müdürü Mehmet Nalbantoğlu da, Compaq'ın, internet altyapısı, bağlantı, hizmet ve çözümlerinde internet şirketi olarak pazar liderliğini elinde bulundurduğunu ifade etti. Nalbantoğlu, Compaq olarak müşterilerine ürün, hizmet ve çözümleriyle internetin tüm avantajlarını sunduklarını kaydetti.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır