|
|
Şampiyonluğu bırakmayız
G.Saray'ın hocası Terim, "Kafamız başka yerdeyken, böyle bir performans beklemiyordum. Bu avantajı artık kaybetmeyiz" derken UEFA'nın kararını, "Tam bir Türk diplomasisi" diye yorumladı.
Skoru kaleciler belirledi
G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, derbinin skorunu kalecilerin belirlediğini söyledi. Terim, "Kurtardıkları ve yedikleri ile Fevzi ve Taffarel sonuca etki ettiler. Kafamız başka yerdeyken, ikinci yarı takımımdan bu kadar iyi performans beklemiyordum. Nereden bakarsak bakalım, önümüzde 5 hafta var. Ama bu saatten sonra şampiyonluğu bırakmayız" diye konuştu.
Holiganlara ödül verildi
Terim UEFA'nın Leeds için Türk seyircilere izin vermemesi hakkında, "Tam bir Türk diplomasisi" yorumunu yaptı. G.Saray'ın teknik patronu, "Sahada, savaşta kazandıklarımızı masada kaybediyoruz. Bu, İngiliz holiganlara verilmiş bir ödüldür. Enayi yerine konulana kadar centilmenliği elden bırakmayacağız. Ama kimse korkak oynayacağımız sanmasın" dedi.
GÖKMEN ÖZDEMİR
|
Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|